Wie ben ik

Ik ben Tanja Bakels (1973) en in 1998 ben ik afgestudeerd in de klinische psychologie. Na mijn afstuderen ben ik vier jaar werkzaam geweest bij een reintegratie- en coachingsbureau voor werkgerelateerde problematiek. Van 2004 tot 2017  werkte ik binnen de geestelijke gezondheidszorg. Hierdoor heb ik een gedegen en ruime ervaring op gedaan in het behandelen van mensen met klachten van zeer uiteenlopende aard.
Sinds 2016 heb ik mijn opleiding tot psychotherapeut afgerond.

Tevens ben ik opgeleid tot gecertificeerd PRI therapeut.
Deze methode, ontwikkeld door psychologe Ingeborg Bosch, gaat ervan uit dat verdrongen pijn uit de jeugd, reacties in het nu bepalen.
PRI geeft u een instrument in handen om die gevoelens te leren kennen en uw gedrag weer zelf te gaan bepalen.

Tenslotte behandel ik vaak klachten die te maken hebben met nare ervaringen of traumatische gebeurtenissen. Het gaat dan zowel om gebeurtenissen in het heden (echtscheiding, ongeval etc)  als in het verleden (pestervaringen, misbruik, etc). Daarbij maak ik gebruik van EMDR.

Psychologiepraktijk Bakels

Tanja Bakels - Psychotherapeut
Jan Olphert Vaillantlaan 70
1086 ZA Amsterdam
Tel. 06 - 24686499
[email protected]